نقش باتری دیزل ژنراتور چیست؟
باتریها وظیفه تامین توان جهت استارت دیزل ژنراتور را بعهده دارند. باطریهای اسیدی دارای کارایی مناسب و کافی بوده و نسبت به باتریهای دیگر از نظر اقتصادی مقرون بصرفه میباشد. اگر چه باتریهای نیکل کادمیم گرانتر از باتریهای اسیدی میباشند ولیکن نیاز به نگهداری کمتر داشته و دارای عمر مفید بیشتری میباشند.
باتریها وظیفه تامین توان جهت استارت دیزل ژنراتور را بعهده دارند. باتریهای اسیدی دارای کارایی مناسب و کافی بوده و نسبت به باتریهای دیگر از نظر اقتصادی مقرون بصرفه میباشد. اگر چه باتریهای نیکل کادمیم گرانتر از باتریهای اسیدی میباشند ولیکن نیاز به نگهداری کمتر داشته و دارای عمر مفید بیشتری میباشند.
نقش باتری دیزل ژنراتور چیست؟
درجه حرارت محیط تاثیر بسزایی در عملکرد باتری و شارژ آن دارد لذا جهت اطمینان از عملکرد درست آنها بهتر است درجه حرارت محیط را در حدود ۳۲ سانتیگراد تنظیم کرد.
محل استقرار باتریها باید در یک محل ثابت بدون لرزش باشد بطوریکه جهت نگهداری و بازدید دسترسی آسان به آنها مقدور باشد. باتریها نباید در معرض شعله آتش و جرقه باشند و حتی المقدور باید در نزدیکی استارت قرار گیرند، زیرا با کاهش طول کابلها افت ولتاژ نیز به حداقل رسیده و عملکرد بهتری خواهند داشت.
در صورت نیاز به باز کردن کابلهای باتری ابتدا باتری شارژر را از مدار خارج نمایید، زیرا احتمال سوختن تجهیزات الکترونیکی مانند گاورنر و بوردهای کنترل بدلیل ولتاژ زیاد تولید شده توسط باتری شارژرهای غیراستاندارد وجود دارد.
توجه داشته باشید که جهت باز و بستن سر کابلها از روی باتری باید از وارد کردن ضربه خودداری شود، زیرا اینکار سبب آسیب زدن به آن شده و طول عمر آن را به حداقل کاهش میدهد.
انواع باتری شارژرها برای شارژ مجدد باتریها وجود دارند. شارژ بیش از حد باتری موجب کاهش عمرآن میشود. کاهش سطح آب اسید باتری یکی از علائم شارژ بیش ازحد بوده و سبب کاهش عمر آن میگردد.
در باتریهای اسیدی معمولی در هر ۳۰ ساعت شارژ مداوم کاهش ۶/۰ لیتر آب اسید مجاز است.
بهتر است که مدار تغذیه شارژر در زمان استارت توسط یک رله قطع شود تا در صورت خرابی باتری از آسیب دیدن آن جلوگیری شود.
این حفاظت درشارژرهای دیپ سی بصورت داخلی اعمال شده و نیازی به استفاده از رله برای قطع آن نمیباشد، زیرا حتی در صورت بروز اتصال کوتاه، جریان خروجی آن بصورت حفاظت شده قطع میگردد.
منبع:I.M.M