آخرین اخبار

خانه / مقالات / گیت NAND در تابلو برق

گیت NAND در تابلو برق

گیت NAND در تابلو برق نیز عملکردی مخالف گیت AND دارد. این مدار هر موقع که دو ورودی آن ۱ باشد خروجی صفر خواهد داشت. ما با بررسی این گیت‌ها در واقع سعی داریم ابزاری تحلیلی و قدرتمند در اختیار شما بگذاریم که تمامی عملیات فرمان و منطق سخت افزاری توسط آن قابل پیاده سازی است.

گیت‌های منطقی در واقع بلوک‌های ساختمانی مدارات فرمان هستند. گیت NAND در تابلو برق از اهمیت ویژه‌ای نیز برخوردار است. این گیت قابلیت پیاده سازی سایر دروازه‌های منطقی را نیز دارد.

دروازه‌های منطقی همواره به عنوان جز لاینفک مدارات کنترلی مطرح بوده اند.

در سیگنال دیجیتال، یک دروازهٔ منطقی یا گیت منطقی روی یک یا دو ورودی منطقی عملیات منطقی انجام می‌دهد و سرانجام یک خروجی منطقی را تولید می‌کند. این منطق معمولاً طبق منطق بولی است که به طور مشترک در تمام مدار‌های دیجیتالی یافت می‌شود. گیت‌های منطقی عمدتاً از قطعات الکترونیکی مانند دیود‌ها و ترانزیستور‌ها تشکیل می‌شوند، ولی ممکن است از قطعات الکترومغناطیسی مانند رله‌ها، قطعات اپتیکال یا حتی مکانیکی ساخته شوند. گیت‌های منطقی از مبنای دودویی یا همان اعداد باینری پیروی می‌کنند.

پیت‌های منطقی مدلی بسیار ساده و روان دارند که از آن‌ها برای آموزش استفاده میشود. به این مدل مدل کلیدی گیت‌های منطقی گفته میشود.

در واقع مدل کنتاکتوری یا مدار فرمانی گیت‌های منطقی نیز همان مدل کلیدی است که بجای کلید‌های ساده با انواع کنتاکتور‌ها بسته شده و معمولاً توسط سنسور‌ها کنترل میشود.

کنتاکتور‌ها بطور معمول بصورت نرمالی close یا بسته و یا نرمالی open یا باز وجود دارند. این خصوصیت تیغه‌ها در کنتاکتور موجب آن میشود که بتوان انواعی از گیت‌های منطقی را توسط آن‌ها پیاده سازی کرد.

جدول صحت گیت NAND در تابلو برق

در این قسمت جدول صحت گیت NAND در تابلو برق را در ادامه بیان می شود.

 

منبع : برق نیوز

ثبت دیدگاه

برو بالا
سوالی دارید؟ چت با Whatsapp