مدیر فیسبوک: کاربران خودشان بگویند کدام منبع خبری معتبر است
مدیر فیسبوک: کاربران خودشان بگویند کدام منبع خبری معتبر است
رسانههای خبری در فیسبوک بر اساس میزان اعتماد کاربران دستهبندی میشوند. اولویت بندی اخبار ناشران ابتدا با کاربران آمریکایی آزمایش شده و سپس سیستم اعتمادسازی به اخبار موثق توسط کاربران در سطح بینالمللی به اجرا گذاشته خواهد شد.
«آدام موسری» مدیر بخش «خوراک خبری» ضمن اعلام این مطلب گفت: “ابتدا برگزیدهای از کاربران آمریکایی به اخبار مندرج در پستها از منابع گوناگون رای میدهند. سپس بر اساس آرای اخذشده، منبع خبری اولویت بندی شده و فهرستی از منابع خبری معتبر فهرست خواهند شد. سپس منابع خبری نامعتبر از فهرست کنار گذاشته میشوند و بدین ترتیب اعتماد به محتوای خبری منابع موثق بیشتر میشود تا در نهایت منابع معتبر بر اساس محتوای مورد قبول توسط کاربران تعریف و تثبیت شود.”
کاربران خواهند گفت مثلا فلان منبع خبری تا چه حد موثق است و اگر این ارزیابی درست از آب در بیاید، در سطح بینالمللی اعمال خواهد شد.
فیسبوک برای مبارزه با اخبار جعلی و پروپاگاندای روسی تحت فشار قرار گرفته و برای بازیابی و اعتمادسازی مجدد استراتژی خبری جدیدی را برای خود تعریف کرده است.
زاکربرگ نیز در پست جداگانهای نوشت: “برخی سایتهای خبری فقط توسط کاربران خاص خود دیده میشوند و سایر مردم به آنها استناد نمیکنند. اعتماد با منبع خبری توسط غیر خودیها میتواند در مبارزه با اخبار جعلی نقض موثری داشته باشد.”
وی افزود:”هدف این است که اگر کاربر خبری را در پستهای فیسبوک میخواند، خیالش از معتبر بودن منبع آن راحت باشد.”
منبع: خبر آنلاین