تا سال ۲۰۳۰ چند دستگاه خودروهای برقی به فروش میرسد؟
آژانس بینالمللی انرژی به تازگی برآورد و اعلام کرده است که خودروهای برقی و الکتریکی تا سال ۲۰۳۰ میلادی به فروش ۱۲۵ میلیون دستگاه در جهان دست پیدا خواهند کرد.
به گزارش برق نیوز، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند. بدین ترتیب شرکتهای خودروسازی بزرگی تصمیم گرفتهاند که تغییر رویکرد داده و به سمت و سوی ساخت و طراحی خودروهای برقی و الکتریکی و هیبریدی بپردازند تا در سالهای آینده، مشتریان خودرو بیشتر به خرید این محصولات روی بیاورند.
طبق گزارشی که در CNBC آمده است، آژانس بینالمللی انرژی به تازگی برآورد و اعلام کرده است که خودروهای برقی و الکتریکی تا سال ۲۰۳۰ میلادی به فروش ۱۲۵ میلیون دستگاه در جهان دست پیدا خواهند کرد. این بدان معناست که میزان استقبال شهروندان و مشتریان در بازارهای جهانی از این خودروهای برقی، پاک و دوستدار محیط زیست به شدت رشد و افزایش پیدا خواهد کرد.
این در حالیست که میزان فروش خودروهای برقی در سال ۲۰۱۷ میلادی با ۵۴ درصد رشد و افزایش به ۳.۱ میلیون دستگاه در جهان رسیده بود.
بر اساس این آمار، ژاپن و آلمان در سال ۲۰۱۷ میلادی بیشترین میزان رشد و افزایش را در استقبال و خریداری خودروهای برقی، پاک و دوستدار محیط زیست به نام خود ثبت کردهاند.
بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند؛ بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامههای خود بدین منظور رونمایی کردهاند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتاً تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.