آخرین اخبار

خانه / مقالات آموزشی IT / ۲۱ روش بازاریابی فروشگاه اینترنتی

۲۱ روش بازاریابی فروشگاه اینترنتی

۱- پیشنهادهای ویژه به مشتریان خود بدهید

مشتریان به کدهای تخفیف و فروش‌های ویژه علاقه فراوانی دارند. با ارائه کدهای تخفیف و کاهش قیمت برخی از کالاها به صورت منظم و دوره‌ای، به نیاز مشتریان خود پاسخ دهید.

مشتریان علاقمند، در این شرایط به رایگان برای شما تبلیغات خواهند کرد و به دوستانشان خواهند گفت که فروشگاه شما پیشنهادهای خوبی ارائه داده است.

۲- خبرنامه ایمیلی ارسال کنید

سعی کنید به صورت منظم پیشنهادهایی جذاب را در قالب خبرنامه برای مشتریان قدیمی و جدید خود ارسال کنید و به آنان یادآوری کنید که شما هنوز حضور دارید. می‌توانید کدهای تخفیف را به صورت شخصی و برای مشتریان قدیمی ارسال کنید تا دوباره به خرید از شما ترغیب شوند.

۳- یک وبلاگ راه اندازی کنید

در وبلاگ خود روش استفاده و مزایای محصولات خود را شرح دهید. در این نوشته‌ها سعی کنید راه حل‌هایی برای مشکلات واقعی مردم ارائه نمایید و در کنار آن با لینک دادن به محصولات فروشگاه، مشتریان بالقوه را به خریدار کالا تبدیل نمایید.

۴- از وبلاگ نویسان استفاده کنید

با جستجو در اینترنت افرادی که مطالب مرتبط با محصولات شما می‌نویسند را بیابید. هدایایی به آن‌ها بدهید و از آن‌ها بخواهید در مورد محصولات و فروشگاه شما مطلب بنویسند.

۵- از توان عامه مردم در تولید محتوا استفاده کنید

مشتریان و مراجعه کنندگان به سایت را ترغیب کنید تا در مورد محصولات و فروشگاه شما مطلب بنویسند. مطالب ارسالی کاربران می‌تواند در قالب نقد و بررسی یا نظرات کوتاه در مورد محصولات باشد. به نویسندگان برتر هدیه یا کدهای تخفیف یا بن خرید اعطا کنید.

۶- از بازاریابی ویدئویی استفاده کنید

ویدئو توجه مخاطبان را به خود جلب می‌کند. با تولید و انتشار ویدئوهای جذاب و آموزشی و مرتبط با محصولات خود، مشتریان بیشتری را به سمت فروشگاه خود هدایت کنید.

۷- از شبکه‌های اجتماعی به صورت علمی و با برنامه کمک بگیرید

محل‌هایی که مشتریان بالقوه شما حضور دارند را شناسایی کنید و مطابق علایق آن‌ها برایشان محتوا تولید کنید. کدهای تخفیف در معرض دیدشان قرار دهید و با شیوه‌های مختلف برند و نام خود را به آنان معرفی نمایید.

۸- برای محصولات خود به صورت تکی در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ کنید

با تمرکز روی یک محصول ویژه و ارائه شرح و توضیح و تصویر، مخاطبان آن کالا را به فروشگاه خود هدایت کنید.

۹- برای تبلیغات خود هزینه کنید

تبلیغات رایگان همیشه اثرگذاری کافی را ندارند. سعی کنید محل‌هایی که مخاطبان بیشتری دارند را شناسایی کنید و برای تبلیغات در آن محل‌ها هزینه کنید.

۱۰- در امضای ایمیل خود، نشانی سایت و تبلیغات خود را درج کنید

هر ایمیل ارسالی از طرف شما، می‌تواند یک پوستر تبلیغاتی باشد. ایمیل‌ها ممکن است چندین بار Forward شوند و توسط ده‌ها نفر دیده شوند.

۱۱- نشانی سایت خود را در اسناد و برگه‌های چاپی مختلف درج کنید

هر برگه تبلیغاتی یا چاپی ابزاری مناسب برای شناساندن سایت فروشگاهی شما به مخاطبان متعدد است.

۱۲- تبلیغات خود را روی بسته‌ها و ساک‌های محصولات ارسالی چاپ کنید

مشتریان شما که کالایی از شما خریداری می‌کنند، بسته و ساک خرید خود را در شهر حمل می‌کنند و برای شما تبلیغ می‌کنند. یک مزیت دیگر این کار، جلب اعتماد افرادی است که تا کنون از شما خرید نداشته‌اند. با دیدن بسته در دست مشتری قدیمی، حس اعتماد از رسیدن کالا به دستشان افزایش خواهد یافت.

۱۳- هدایای تبلیغاتی را در بسته‌های ارسالی قرار دهید

هر هدیه تبلیغاتی می‌تواند مدت‌ها در دست مشتری بماند و توسط ده‌ها و صدها نفر دیده شود. این فرصت گرانبها را از دست ندهید.

۱۴- به خریداران کالا، کدهای تخفیف یا کوپن‌های خرید مدت‌دار ارائه کنید

این کار سبب می‌شود مشتری شما را فراموش نکند و تلاش کند تا مایحتاج بعدی خود یا اطرافیان خود را دوباره از شما بخرد. این کار می‌تواند به صورت آنلاین انجام شود یا در حالت بهتر، کدهای تخفیف به صورت چاپ شده و قابل لمس در بسته‌ی ارسالی برای خریداران فرستاده شود.

۱۵- با کسب و کارهای مرتبط با خود همکاری کنید

کسب و کارهایی که ممکن است مشتریانی شبیه به شما داشته باشند را بیابید و در هنگام ارائه خدمات و محصولات، همکار خود را به آنان معرفی نمایید. با این کار توان تبلیغاتی و بازاریابی شما دو یا چند برابر خواهد شد.

۱۶- نام محصولات خود را با دقت انتخاب کنید

نامی که برای محصولات خود مشخص می‌کنید باید گویا و قابل جستجو باشد. بیننده باید بتواند بدون دیدن تصویر، ذهنیتی متناسب با کالای شما پیدا کند. برای مثال انتخاب نام «شلوار» برای یک محصول، انتخابی بسیار نامناسب است.

قرار دادن کلمات کلیدی که مشتریان به آن علاقه دارند، همچنین می‌تواند مشتریان بیشتری را از طریق موتورهای جستجو به سایت شما هدایت کند.

برای انتخاب نام‌های مناسب به فروشگاه‌های همکار و موفق خود مراجعه کنید و از آن‌ها الگو بگیرید.

۱۷- در انتخاب عنوان مناسب برای تصاویر خود زمان صرف کنید

دقت در انتخاب نام تصاویر و توضیحات آن‌ها یکی از روش‌های موثر در جذب ورودی از طریق جستجوی تصویر در موتورهای جستجو است. بسیاری از مشتریان ممکن است برای انتخاب کالا به این بخش از موتور جستجو مراجعه کنند. اگر تصاویر شما در این بخش دیده شوند، به موفقیت بیشتری دست پیدا خواهید کرد.

۱۸- از رویدادهای محلی یا بزرگتر حمایت مالی کنید

رویدادهایی که ممکن است مشتریان شما در آن حضور داشته باشند را شناسایی کنید و با حمایت مالی و معنوی از این رویدادها برای خود تبلیغ کنید.

۱۹- مشتریان قبلی را ترغیب کنید تا برای شما بازاریابی کنند

به ازای هر خریدار جدید که توسط مشتریان قدیمی به شما معرفی می‌شود، مبلغی از سود را به آنان بدهید تا با هزینه‌ای اندک و کاملا موثر، برای شما تبلیغ شود.

۲۰- در تالارهای گفتگو فعال باشید

مشتریان زیادی هستند که نمی‌دانند نیاز خود را چگونه برطرف کنند و برای این کار به تالارهای گفتگو مراجعه می‌کنند تا پاسخ به پرسش خود را بیابند. در این محل‌ها حضور فعال داشته باشید و اگر محصولات شما می‌تواند نیاز آنان را برطرف کند، این موضوع را به آنان اطلاع دهید.

۲۱- به سایت رقبا و وبلاگ‌های مرتبط سر بزنید

اگر از رویدادهای علمی و نیازها و مشکلات موجود باخبر نباشید، نمی‌توانید بهترین راه‌حل‌ها و بهترین محصولات را ارائه کنید. همیشه خود را به روز نگه دارید.

 

برو بالا
سوالی دارید؟ چت با Whatsapp