آخرین اخبار

خانه / مقالات / ویژگی های یک کارفرمای خوب و موفق چیست؟

ویژگی های یک کارفرمای خوب و موفق چیست؟

وجود یک کارفرما و مدیر که با تجربه و برنامه ریزی بتواند میزان کیفیت کار را افزایش دهد و تیم کاری را هدایت کند مورد نیاز تمامی مشاغل است.

– کارفرمای خوب به کارمندانش قوت قلب می دهد.این کار بدون شک شما را تشویق کرده و به شما انگیزه می دهد تا کارهایتان را به بهترین شکل انجام دهید. کارمند و کارفرما، دو مهره ی مهم در سازمان هستند و تأثیری مستقیم بر یکدیگر دارند. نتایج حاصل از شیوه های مدیریتی و رفتار مدیران، می تواند موجب انگیزش و یا بی انگیزه شدن کارمندان شود.

– یک کارفرمای خوب باید همیشه لبخند بزند و مثبت اندیش باشد قطعا کارمندان هم احساس بهتری در محیط کاری خواهند داشت. انرژی مثبت و نشاط کافی در کار باعث بهبود عملکرد اعضای تیم کاری خواهد شد. پس باید به عنوان یک کارفرما همیشه با انرژی مثبت فعالیت کنید و از کارمندان هم بخواهید که استرس را از خود دور کنند.

– یک کارفرمای خوب به کارمندان خود اختیار می‌دهد و به آن‌ها در انجام امور اعتماد دارد و در تمام مسائل جزیی و کوچک دخالت نمی‌کند، چراکه از اداره امور بزرگتر باز می‌ماند، اما از دور آن‌ها را مدیریت می‌کند.

– یک کارفرمای خوب، در زمانی مناسب از فعالیت‌های کارمندان خود قدردانی می‌کند و این رفتار او این حس را در کارمندان القا می‌کند که تلاش‌های بی وقفه آن‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد و در آنان انگیزه بیشتری ایجاد می‌کند.

– یک کارفرمای خوب مسئولیت اشتباهاتش را می پذیرد و آن ها را به گردن فرد دیگری نمی اندازد و زمانی که مشکلی در محیط کار پیش می آید، به دنبال مقصر نیست، بلکه می خواهد موضوع پیش آمده را حل کند و تجارب حاصل از چالش های به وجود آمده را به کارکنانش آموزش دهد، بدین ترتیب کارمندان احساس امنیت بیشتری می کنند و نگرانی کمتری از توبیخ شدن خواهند داشت.

– یک کارفرمای خوب با کارکنانش ارتباط خوبی برقرار می کند و از مهارت همدلی کردن و گوش دادن فعال در روابطش به خوبی استفاده می کند، زیرا اگر او بتواند به نظرات، ایده ها و مشکلات کارکنانش فعالانه گوش دهد و همدلی لازم را با آن ها داشته باشد و اقدامات لازم را در رابطه با آن ها انجام دهد، آنگاه می تواند باعث پیشرفت و بهبود کار شود.

– کارفرمای خوب به سلامت روان کارمندان خود کمک قابل توجهی خواهد کرد، زیرا آن‌ها احساس می‌کنند که کارفرمایشان فردی بی‌تفاوت نیست و آن‌ها را می‌تواند به‌خوبی درک کند.

– کافرمای خوب باید با کارمندانش ارتباط خوبی برقرار کند.اگر شما دقیقاً بدانید که چه کاری را و تا چه زمانی باید انجام دهید، برای آن برنامه ریزی کرده و از اتلاف وقت و استرس رهایی خواهید یافت. وقتی کارفرمای شما همه ی موارد را برای شما توضیح داده باشد، شما در موعد مقرر، کار را به بهترین شکل انجام داده و سازمان نیز با کمترین تنش به اهداف خود می رسد. مشکلات، زمانی بروز می کنند که یک کارفرمای بد، نتواند با کارمندانش ارتباط برقرار کرده و انتظارات خود را کاملاً برای آن ها توضیح دهد.

– کارفرمای خوب برای جلساتش برنامه ریزی می کند. وقتی می خواهید جلسه ای را برگزار کنید، حتماً هدف خود از برقراری آن را تعیین کرده و برای لحظات آن برنامه ریزی کنید. وقتی جلسات بی پایان و اغلب بی فایده باشند (useless meetings)، به مرور دیگران را حساس می کنند. کارمندان باید احساس کنند که جلسات کارگشا بوده و روی کار آن ها اثرات مثبتی می گذارد. این جلسات باید به جای این که مانع بهره وری شوند، به پیشرفت کارکنان و بهبود وضع کاری آن ها کمک کند. کارفرمایان خوب این موضوع را می دانند و به آن عمل می کنند.

– یک کارفرمای خوب باید شنونده ی خوبی باشد. بسیاری از کارفرمایان مرتکب اشتباه شده و با کارکنان خود صحبت و همدردی نمی کنند. آن ها نمی دانند که چگونه از مشارکت کارکنان خود در کارها استفاده کنند. وقتی به کارمندی توجه نشود، او انگیزه و تحرک کافی برای انجام امور را از دست می دهد. یک کارفرمای بزرگ، زمانی که می داند حق با اوست، از خود دفاع می کند و به همان اندازه نیز وقتی یک کارمند حق داشته باشد، از حق او دفاع کرده و به او توجه می کند. وی همچنین به خاطر اشتباهات خود، توانایی عذرخواهی کردن را دارد.

– یک کارفرمای خوب انعطاف‌پذیر است و فقط به پیشبرد اهداف کاری خود نمی‌اندیشد، او باید به زندگی شخصی کارکنانش احترام بگذارد و این حق را برایشان قائل است که آن‌ها هم زمان کافی را به زندگی شخصی خودشان اختصاص دهند و بین کار و زندگی بتوانند تعادل ایجاد کنند.

 

 

منبع : بیتوته

ثبت دیدگاه

برو بالا
سوالی دارید؟ چت با Whatsapp