آخرین اخبار

خانه / اخبار فناوری اطلاعات / مجوز احداث ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در البرز صادر شد

مجوز احداث ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در البرز صادر شد

توزیع برق البرز در تبیین برنامه‌های عملیاتی این شرکت در سال رونق تولید، طی گزارشی اعلام کرد: مجوز احداث ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی درمزرعه ۲ هزارو ۸۰۰ هکتاری شهرستان اشتهارد صادر شده که باحضور ۱۰ شرکت در مرحله اجرا قرار دارد.

همچنین سهولت بخشی به فرایند عقد قرارداد خرید تضمینی برق وتهیه لیست مورد تایید از مجموعه سازندگان، پیمانکاران و تامین کنندگان داخلی به منظور حمایت از تولید داخل از دیگر اقدامات این شرکت درجهت رونق تولید دربخش انرژی‌های تجدید پذیر عنوان شده است.

توزیع برق البرز در حوزه فن آوری اطلاعات وارتباطات، تهیه و تامین تجهیزات مورد استفاده در بخش فاوا وتهیه نرم افزار‌های مورد نیاز ازتولید کنندگان و شرکت‌های ذی صلاح در داخل کشور را در دستور کار قرارداده واستفاده ازشرکت‌های داخلی و مشاوران دانشگاهی جهت اجرای پروژه‌های فن آوری اطلاعات وتوسعه خدمات الکترونیکی ومکانیزه کردن فرایند‌های سازمان با هدف اجرای سلامت اداری را دربرنامه دارد.

از جمله اقدامات این شرکت در حوزه تحقیقات، امکان سنجی وارایه راهکار اجرایی برای استفاده از فن آوری نانو در جهت افزایش عمر مقره‌های سیلیکونی همچنین افزایش طول عمر ترانسفورمر‌ها عنوان شده که در پروژه نخست، پوشش نانو برروی مقره‌های سیلیکونی جهت ابگریزی بیشتر وتمیزی سطح مورد برسی قرار گرفت ومقرر است امسال ۶ سری از این مقره‌ها که سال ۹۶ روی شبکه نصب شد، از شبکه باز و تحت آزمایش‌های لازم قرارگیرد.

در پروژه افزایش عمر ترانسفورمر‌ها نیز تغییر خواص روغن ترانسفورماتور با اضافه کردن نانو ذرات مورد بررسی قرار گرفت و این پروژه نیز در مرحله اجرایی شدن است.

همچنین پروژه ارایه راهکار برای خود تمیزشوندگی چراغ‌های معابر شهری و بزرگراه‌ها با استفاده از سنتز نانوذرات فعال فتوکاتالیستی از سوی این شرکت در مرحله اجرایی شدن قرار دارد و علاوه بر آن درپی اتمام مراحل مطالعاتی پروژه طراحی وساخت ربات شستشوی چراغ‌های روشتایی معابر و رنگ آمیزی پایه آنها، این پروژه در مرحله ساخت قرارگرفت.

برپایه این گزارش با راه اندازی سامانه واگذاری پروژه‌های نیرورسانی در این شرکت، شرایطی ایجاد شده که تحت آن پیمانکاران اجرایی پروژه‌های نیرورسانی از طریق مناقصه الکترونیکی انتخاب می‌شوند و مشترکان ازجمله شرکت‌های تولیدی قادرخواهند بود تحت این سامانه در هزینه‌های اجرایی پروژه صرفه جویی کنند که کاهش هزینه‌های تولید کننده و متقاضی را درپی دارد.

مکانیزه کردن فرایند کنترل پروژه از دیگر برنامه‌های عملیاتی این شرکت گزارش شده که ضمن سرعت بخشی به امور نظارت، کاهش زمان اجرای پروژه‌ها و واگذاری انشعاب برق به واحد‌های تولیدی وصنعتی را به همراه دارد.

این شرکت در بخش برنامه ریزی فنی نیز تمهیداتی را درجهت رفع محدودیت بارگیری و تامین برق متقاضیان صنعتی استان به کار گرفته که برنامه ریزی احداث پست ۴۰۰ کیلوولت درمنطقه صفادشت به ظرفیت ۲۰۰ مگاولت آمپر، برنامه ریزی تقویت پست فوق توزیع اتمسفر با ۳۰ مگاولت آمپر ظرفیت، برنامه ریزی احداث پست فوق توزیع سیار گلسار به ظرفیت ۴۰ مگاولت آمپر وبرنامه ریزی تقویت پست فوق توزیع هشتگرد صنعتی به ظرفیت ۳۰ مگاولت آمپر از آن جمله است.
منبع: برق نیوز

ثبت دیدگاه

برو بالا
سوالی دارید؟ چت با Whatsapp