اتمام تعمیرات نیروگاهی قبل از پیک ۹۸
معاون برنامه ریزی شرکت برق حرارتی اعلام کرد: ۹۵ هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی تا قبل از پیک ۹۸ به پایان خواهد رسید و راندمان نیروگاههای حرارتی به ۳۸.۵ درصد ارتقا مییابد.
حمید رضا عظیمی، معاون برنامه ریزی شرکت برق حرارتی با اشاره به تعداد ۱۲۳ نیروگاه با ۵۵۷ واحد فعال در کشور اظهار داشت: کشور ایران با ۶۵ گیگاوات ظرفیت نیروگاهی حرارتی منصوبه، در رتبه نهم جهان قرار دارد.
معاون برنامه ریزی شرکت برق حرارتی در باره توسعه ظرفیت نیروگاهی در سال ۱۳۹۷ خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۸ واحد جدید حرارتی مجموعاً به ظرفیت یک هزارو ۶۵ مگاوات راه اندازی و محدودیتهای تولید نیروگاههای حرارتی به ظرفیت ۱۵۰ مگاوات مرتفع شده است.
عظیمی از انجام به موقع ۸۵ هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی تا قبل از پیک سال گذشته خبر داد و اعلام کرد: ضریب آمادگی نیروگاههای حرارتی در پیک سال ۱۳۹۷ تا سقف ۹۹ درصد ارتقاء پیدا کرده است.
وی با تاکید بر ارتقاء راندمان نیروگاههای حرارتی به ۳۸.۱ درصد و کسب رکورد تولید همزمان نیروگاههای حرارتی به میزان ۴۷ هزارو ۴۷۳ مگاوات در سال گذشته عنوان کرد: تولید انرژی حرارتی در سال ۱۳۹۷ به میزان ۲۸۷ میلیارد کیلو وات ساعت بوده است که این رقم بیش از ۹۲ درصد از کل انرژی تولیدی کشور را شامل میشود.
عظیمی از کاهش بدهیهای شرکت برق حرارتی به میزان ۵۰ هزار میلیارد ریال از طریق اسناد تسویه خزانه در سال گذشته خبر داد و اعلام کرد: عملیات اجرایی ۸ واحد نیروگاه حرارتی به ظرفیت ۲ هزارو ۸۴۱ مگاوات در سال گذشته آغاز شده است.
عظیمی در باره توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور در سال ۱۳۹۸ اظهار داشت: ۲۲ واحد جدید حرارتی مجموعاً به ظرفیت ۳ هزارو ۹۳۳ مگاوات در سال ۹۸ راه اندازی و در نیروگاههای حرارتی موجود ارتقاء توان عملی و رفع محدودیتهای تولید به میزان ۴۶۱ مگاوات صورت خواهد گرفت.
وی از ارتقاء راندمان نیروگاههای حرارتی به میزان ۳۸.۵ درصد و انجام ۹۵ هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی تا قبل از پیک سال ۱۳۹۸ خبر داد.
معاون برنامه ریزی شرکت برق حرارتی از خطوط اعتباری کشورهای چین و روسیه، انتشار اوراق اسلامی، تهاتر مطالبات با وزارت نفت، وفق قانون بودجه سال ۹۸ و منابع حاصل از فروش برق، به عنوان مهمترین برنامههای تامین مالی جهت نگهداری و توسعه نیروگاههای حرارتی در سال ۹۸ یاد کرد.
منبع: برق نیوز