۷ فاکتور موفقیت در رسانه های اجتماعی
رسانه ی اجتماعی عنوانی است که به اینترنت و کانال ها و ابزاری می گویند که بر پایه ی موبایل است و به کاربران این اجازه را می دهد تا با یکدیگر تعامل داشته باشند و محتوا و نظرات را به اشتراک بگذارند. همانطور که از نام آن پیداست، رسانه ی اجتماعی شامل ساخت و ایجاد جوامع و شبکه ها می شود و افراد را به شرکت در آن تشویق میکند. بنابراین ما نیاز داریم تا با موفقیت در این رسانه ها مخاطبان بیشتری را به حرفه و برند خود جذب کنیم.
فاکتورهای موفقیت برای توسعه ی بازاریابی رسانه های اجتماعی به ۷ قسمت تقسیم بندی شده، که در اینجا به صورت خلاصه آن ها را بررسی خواهیم کرد:
۱٫اهداف کسب وکار برای رسانه های اجتماعی خود برگزینید: بدون درنظر گرفتن ایده ای واضح که نشان دهد این رسانه ها چطور اهداف کسب و کار شما را حمایت می کنند، تجربه ای خوب نخواهید داشت.
۲٫یک استراتژی تعیین کنید: استراتژی در رابطه با این کار به شما کمک خواهد کرد تا آن را از بهترین راه گسترش دهید، تا بتوانید به اهداف اصلی خود برسید.
۳٫گوش اجتماعی خود را فعال کنید و اعتبار خود را مدیریت کنید: بیشتر توصیه هایی که در زمینه ی استراتژی بازاریابی رسانه های اجتماعی وجود دارند، بر این اساس است که باید به نظرات و گفتگو ها توجه ویژه ای داشته باشید. همانطور که برایان سالیز در کتاب “Active Social Listening” میگوید نیاز به چرخه ی فیدبک در بازاریابی رسانه های اجتماعی بسیار ضروری است. و همواره باید به نظرات و صحبت های کاربران توجه کرد.
۴٫استراتژی تعامل و محتوا داشته باشید: قبلا هم گفتیم که بزرگترین چالش تشویق به شرکت کردن افراد است، شما باید افراد را با محتوای مناسب تشویق کنید تا با شما و برندتان در تعامل باشند. بنابراین یک استراتژی واضح و روشن نیاز است تا نشان دهد که چطور به این مهم می توان دست یافت.
۵٫استراتژی ارتباطات را تعریف کنید: در عصر رسانه های اجتماعی، ارتباطات جزئی جداناپذیر است پس لازم است که مخاطبانتان را از طریق کانال های در دسترس درگیر کنید. بنابراین، مسئله اصلی در اینجا نوع محتوای شما در کانال های مختلف است و هم چنین یکپارچه سازی رسانه ها و کانال های مختلف نیز جزء مباحث اصلی است تا بتواند ارتباطات شما را مخاطبان و کاربرانتان حفظ کند.
۶٫برای هر یک از انواع رسانه ها بهترین روش را گسترش دهید: هر رسانه اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر و یوتیوب، خصوصیات منحصر به فرد و نیازهای مخاطبان را دارند. همچنین ابزارهای زیادی برای دیده شدن در این رسانه های موجود است، بنابراین شما با استفاده ی درست از آن حتما دیده خواهید شد.
۷٫بهینه سازی رسانه های اجتماعی: ممکن است حضوری ثابت داشته باشید، اما این تنها در ابتدای راهتان است. باید برای جذب مخاطب و حضوری موثر در این رسانه ها، تداوم در کار را حفظ کنید.
با توجه به موارد گفته شده، رمز موفقیت در بازاریابی رسانه های اجتماعی نیازمند پیگیری و حضور شماست. با داشتن اهداف و محتوای مناسب قادر خواهید بود استراتژی بازاریابی خود را بهبود بخشید.